Om Ann Pia


Ann Pias baggrund og uddannelser

Jeg er certificeret coach med speciale i stresshåndtering og master i positiv psykologi fra Aarhus Universitet. Jeg arbejder endvidere som mindfulnessinstruktør og supervisor, og er uddannet socialrådgiver.

Min faglige ballast byder således på en række uddannelser, og jeg efteruddanner mig løbende. I  2014 blev jeg master i positiv psykologi fra Aarhus Universitet samt certificeret instruktør i psykisk førstehjælp ved Psykiatrifonden.

Derudover har jeg en alsidig arbejdskarriere med erfaring fra mange forskellige arbejdspladser, organisationer og kulturer bag mig.

Min teoretiske baggrund er:

  • Certificeret instruktør i psykisk førstehjælp
  • Master i Positiv Psykologi
  • Mindfulness instruktør
  • Stress coach

  • Certificeret til Extended DISC Analyser
  • Certificeret coach
  • Supervisor
  • Uddannet i projektledelse
  • Socialrådgiver